Is this a BUG? Syntax Search gives less results now

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 3163
Dominick Sela | Forum Activity | Posted: Thu, Jun 23 2011 4:07 AM

The attached syntax search, looking for Accusative Nouns or Pronouns as the Subject of an Infinitive, gives me 371 results now, it used to give 446 (that's my code in parens in the title).  The Opentext.org NT has not changed since Oct 22 according to my library, so it's not that. Is something changed in code, or is this a bug that has cropped in (or a bug that was fixed)?

Posts 26597
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 5:39 AM

The text may not have changed (2009 versions) but the syntax database (OpenText.lbssyn) was changed in Nov 2010. If your 446 result was before that time that may be the reason.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 3163
Dominick Sela | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 8:13 AM

Must be, I reindexed and I still get 371. Big difference, somewhat troubling in feeling confident with the results...

thanks!

Posts 26597
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 10:20 PM

Dominick Sela:

Must be, I reindexed and I still get 371. Big difference, somewhat troubling in feeling confident with the results...

thanks!

Quote - "If you encounter bugs or errors in our syntax databases, send an email to syntax@logos.com and explain the problem"

 

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 3163
Dominick Sela | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 24 2011 2:32 AM

Thanks - I sent them an email and referred to this thread...

Page 1 of 1 (5 items) | RSS