Alpha 2 Crashes when you try and open the Library after Guides (Log attached)

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 505
Michael Kares | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 6 2009 6:29 PM

[View:http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/2148.Logos4.log:550:0]

I have been able to reproduce this error several times.  After entering a verse reference in the home page bar, PG and EG generate (as well as they can at this point)  When I then attempt to open my library, the program crashes....I just verified that I can safely open my Library if I do not run these guides.

 

Blessings,

Michael Kares

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2009 8:52 PM

Thanks again Michael.

We'll file a bug and figure out what's going on.

Tom

Mobile Development Team Lead

Posts 75
Glenn Gervais | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 9 2009 2:05 PM

Michael -

I've not been able to reproduce this with my latest code changes. Can you reply with the verse reference you're using as well as a new log. In addition I'd like to see your console log. Some exceptions are not caught through our logging, but the system may log additional information to the general console.

From your Apple Spotlight (Magnifying glass on your menu bar):

1. Run the console by typing in "console"

2. Select any messages with a time newer than when you started to reproduce the problem

3. Copy/Paste into TextEdit (also available from your spotlight)

4. Save as a log file

5. Attach along with your new Logos4.log

 

Thanks

Glenn Gervais

 

Posts 505
Michael Kares | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 9 2009 4:44 PM

Glenn,

 

I prepared these logs using three different verses (meaning I crashed it thrice): John 1:1, 1 John 3:19, and Matt 28:16. I also verified that the crash occurs both when using the Library button and the cmnd L keystroke.

 

Here is the Logos4 log: [View:http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files I/75/8814.Logos4.log:550:0]

 

Here is my console log: [View:http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/4062.Console.log.rtf:550:0]

 

Let me know if you need anything else.  Glad to help!

Michael Kares

 

P.S.  Thanks for all your hard work!

Page 1 of 1 (4 items) | RSS