Bug: 4.5a L4 crashes when deleting a Clipping

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 3578
steve clark | Forum Activity | Posted: Sun, Apr 1 2012 3:36 PM

L4 crashes repeatably when trying to delete a Clipping. The clipping was copied from a PB.

1. Highlight text in a PB (i happened to also highlight text and an image).

2. Use Right-click menu to add the clipping to an existing clipping file.

3. When the clipping file opens, try to click on the Red X to delete the clipping. L4 repeatedly crashes.

6835.Logos4Crash.zip

QLinks, Bibl2, LLR, Macros
Dell Insp 17-5748, i5, 1.7 GHz, 8G RAM, win 8.1

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 2 2012 10:23 AM

I am not able to reproduce this crash.  I will pass your crash/error logs on to Development, but it would be good to have a full diagnostic log containing this crash as well.

EDIT: Also, I see that you have not yet updated to 4.5a SR-1; you may want to try reproducing the issue once you have updated to see if it is still relevant.

Posts 3578
steve clark | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 3 2012 9:06 AM

Hi Tonya,

Sorry that i did not reply yesterday, i was busy finishing up a wiki page and needed L4 available.

Tonya J Ross:
but it would be good to have a full diagnostic log containing this crash as well.

i started L4 with Ctrl key down to force logging and repeated the steps. It crashes as posted earlier (except that i am not adding any new clippings, just trying to delete the last one, which was from a PB). See logs below:

1856.Logos4 (35).zip

To give you an idea of what i am doing on L4, see the screen shot below

 

This is the only thing that is causing my L4 to crash. i can use it all day and don't have any problems. i can even open this Clipping file and view it with no problems.

After catching the Log files, i restarted again and decided to try and delete other clippings in this file (as they are not important). i can delete other clippings which were added months ago, but just not this one.

Tonya J Ross:
EDIT: Also, I see that you have not yet updated to 4.5a SR-1; you may want to try reproducing the issue once you have updated to see if it is still relevant.

Since my computer is older (1.6 GHz dual core Dell) i put off updating because it always crashes during Indexing and usually turns into an all day affair to get it up and going. Perhaps this is enough info for the developers to figure out what is going on. Its not critical for me as this clipping file is rarely used.

 

 

QLinks, Bibl2, LLR, Macros
Dell Insp 17-5748, i5, 1.7 GHz, 8G RAM, win 8.1

Posts 3188
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 3 2012 10:28 AM

Hi Steve,

Can you check the email associated with your Logos.com account for me? I've emailed you there, regarding this issue. 

 

Posts 3578
steve clark | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 3 2012 10:51 AM

Tommy Ball:
Can you check the email associated with your Logos.com account for me?

No email received, even checked my spam folder. Are you sure that you emailed me at:

QLinks, Bibl2, LLR, Macros
Dell Insp 17-5748, i5, 1.7 GHz, 8G RAM, win 8.1

Page 1 of 1 (5 items) | RSS