Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 36
William Middleton | Forum Activity | Posted: Sat, Jun 30 2012 1:21 PM

I have went to the overall_footer and placed the code where need be right before the end body tag.  It doesnt seem to work, could someone please help?  Will leave the verse there.  Its the only message, figured I would add all the things I could before I actually get it released and opened up ...  So if I mess up noone really will know.

http://joseph.heavenboundministry.com/support/

Anyway, I have another forum with SMP and it seems to work great.

Thank you so much for helping.

William

As for me and my house, we will serve the Lord

Posts 80
LogosEmployee
Nate Smoyer | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 2 2012 10:39 PM

Hi William,

Take a look at this step-by-step tutorial, http://blog.logos.com/2008/09/adding_reftagger_to_a_phpbb_forum_site/.

Also, double check all the boxes you have checked/unchecked before you generate the code. Be sure the appropriate boxes are left unchecked. http://reftagger.com/#download

 

Please let me know how that works out for you.

Follow me on Twitter @NateSmoyer

 

Posts 36
William Middleton | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 3 2012 11:00 PM

Hi Nathan I sure wish it did.  Below I will include the code I entered and display it is directly before the body closing

<!--

<!-- RefTagger from Logos. Visit http://www.logos.com/reftagger. This code should appear directly before the </body> tag. -->
<script src="http://bible.logos.com/jsapi/referencetagging.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
    Logos.ReferenceTagging.lbsBibleVersion = "RSV";
    Logos.ReferenceTagging.lbsLinksOpenNewWindow = true;
    Logos.ReferenceTagging.lbsLogosLinkIcon = "dark";
    Logos.ReferenceTagging.lbsNoSearchTagNames = [ "h2", "h3", "h3" ];
    Logos.ReferenceTagging.lbsTargetSite = "biblia";
    Logos.ReferenceTagging.tag();
</script>
</body>

-->

Not sure why its not working.  The verse I have referenced to is: Joshua 24:15

I believe I have everything entered correctly...

Thanks again...

As for me and my house, we will serve the Lord

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 4 2012 2:55 AM

William Middleton:

Not sure why its not working.  The verse I have referenced to is: Joshua 24:15

I believe I have everything entered correctly...

Thanks again...

I went to the site, and it worked for me.

Posts 80
LogosEmployee
Nate Smoyer | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 5 2012 1:16 PM

Looks like it's working to me :-)

Follow me on Twitter @NateSmoyer

 

Posts 36
William Middleton | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 6 2012 8:03 AM

Good Morning Nathan,

 

Sorry for the delay in the answer:  Yes, the darnest thing...  Just opening and resaving and resaving these files seems to have done the trick--I did nothing after the intial adding of the code but just to make sure indeed it is before the end of the body tag.  Thank you for helping Nathan.

William...

As for me and my house, we will serve the Lord

Page 1 of 1 (6 items) | RSS