Logos5 Indexer Error

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 2
Kit Sang Woo | Forum Activity | Posted: Tue, Feb 19 2013 10:48 PM

I have just upgraded to Logos 5 from Logos 4 on my 2nd PC.  I encountered Indexer Error everytime I open up the program. I have checked on the forums and tried out some of the suggestions eg. to Rebuild Index several times but the problem remain. I do not have this problem on my 1st pc. Please help. Thank you.

6170.LogosIndexerError.zip

Posts 9850
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 20 2013 2:37 AM

Kit,

the log you posted says there's an invalid database at

 C:\Users\ASUS\AppData\Local\Temp\DownloadProgress-3qgykhup.x2r.db

So - given that you have another PC running and if you're an adventurous person - one idea would be to rename this database and see whether it works then. This often helps. 

Note that I have no idea what this specific database does, so if you want to be on the safe side you can wait if a Logos employee such as Bradley chimes in, or you may call support and let them lead you through a process.

Mick

Running Logos 8 latest beta version on Win 10

Posts 24568
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 21 2013 7:01 PM

NB.Mick:

the log you posted says there's an invalid database at

 C:\Users\ASUS\AppData\Local\Temp\DownloadProgress-3qgykhup.x2r.db

It would be safe to delete that database and restart Logos. 

Kit,  If it crashes again then contact Tech Support.

Dave
===

Windows & Android

Posts 285
Luigi Sam | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 21 2013 7:22 PM

hmmm

  1. If it says it is an index error,
  2. and yet the file causing the problem is:  C:\Users\ASUS\AppData\Local\Temp\DownloadProgress-3qgykhup.x2r.db

 

That seems strange. did Logos change the db schema or something in v5 for the "DownloadProgress".db?

Thats all I can think of.

 

Might have been better to clear all temp files before upgrading too? (not that this would necessarily have worked, and not that a user should have done this - it should have been automatic when you ran the v5 upgrade exe)

 

 

 

 

Posts 2
Kit Sang Woo | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 8 2013 6:57 PM

Thanks all for your responses.

Luigi Sam: your suggestions work. Thank you so much.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS