Spurgeon downloads fine....but never shows up in my library

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 70

I bought the Spurgeon collection today ($100 off for Mem day).  The new material downloaded fine.....but for some reason it never shows up in my library.  When I do a search, Logos says it is indexing (see screenshot) but....it is not indexing.  any ideas?

Posts 25207
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, May 25 2013 9:54 PM

According to the screenshot it is indexing! But if LogosIndexer.exe doesn't show in Task Manager as a running process then Logos is not indexing - so restart the computer and run Logos. 

If the issues persists submit logs (read carefully so we get logos.log as well as any indexer log). 

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 70

Here are the logs.

Posts 13379
Forum MVP
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Mon, May 27 2013 7:56 AM

Christopher Engelsma:
When I do a search, Logos says it is indexing (see screenshot) but....it is not indexing.  any ideas?

Your indexer is crashing, so indexing never finished. Close Logos, and delete the following file:

C:\Users\Chris\AppData\Local\Logos4\Data\ozedhjky.0rq\ResourceManager\WordSenses\Identified.db

It looks like this file got corrupted somehow, and is causing the crash. If that doesn't solve it, upload new logs and we'll try again.

(The file just lists where Logos has found a copy of your WordSense files. It should re-create itself next time you load Logos.)

Page 1 of 1 (4 items) | RSS