BUG: Minimize upon open 5.1b SR-1 (Mac OSX 10.8.5)

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 27801
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Posted: Wed, Oct 2 2013 8:08 PM

My iMac installation of Logos has formed a nasty habit recently of minimizing itself upon opening. When Logos starts, it appears that nothing happens. Clicking on the icon in the dock will open the app to full screen. 

Here are my logs: 2158.LogosLogs.20131002-225802.zip

A similar thread was created here: http://community.logos.com/forums/t/75968.aspx 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 25098
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 3 2013 3:20 AM

Relevant lines in the log are:

10/02/2013 22:56:19 |  INFO | 1 |  LDLS4.AppModel | Initializing MainWindowModel.
2013-10-02 22:56:19.880 Logos[1586:c07] Loaded window placement from preferences: Height=800|Left=103|State=Normal|Top=0|Width=1280|WorkHeight=0|WorkLeft=0|WorkTop=0|WorkWidth=0
...

2013-10-02 22:56:20.402 Logos[1586:c07] Setting window placement: {103, 0, 1280, 800} | frame: {{103, 258}, {1280, 800}} | state: 0 | frame: {{103, 258}, {1280, 800}}
Available screens:
  - {{0, 66}, {1920, 992}}
  - {{-1920, 0}, {1920, 1080}}

I can't say if these relate to the issue, but where does the 258 come from?  Available screens -1920?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 19
Word Explorer | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 5 2013 7:09 AM

What sets windows placement preferences ?  Launch after using Full Screen is small:

10/05/2013 07:47:47 | INFO | 1 | LDLS4.AppModel | Initializing MainWindowModel.

2013-10-05 07:47:47.876 Logos[277:c07] Loaded window placement from preferences: Height=300|Left=438|State=Normal|Top=236|Width=400|WorkHeight=0|WorkLeft=0|WorkTop=0|WorkWidth=0

. . . .

2013-10-05 07:47:48.318 Logos[277:c07] Setting window placement: {438, 236, 400, 300} | frame: {{438, 342}, {400, 300}} | state: 0 | frame: {{438, 342}, {400, 300}} Available screens: - {{0, 80}, {1440, 798}}

Posts 19
Word Explorer | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 5 2013 8:14 AM

Word Explorer:
What sets windows placement preferences ?

Resize main window is followed by log entries:

10/05/2013 07:57:43 | INFO | 1 | PanelViewModel | Applying panel settings for Preferences:
10/05/2013 07:57:43 | INFO | 1 | PanelViewModel | Got panel settings for History:
2013-10-05 07:57:43.220 Logos[277:c07] Setting window placement: {126, 2, 1024, 768} | frame: {{126, 108}, {1024, 768}} | state: 0 | frame: {{126, 108}, {1024, 768}}
Available screens:
- {{0, 72}, {1440, 806}}

Quit Logos 5.1b SR-1 was followed by indexing of 14 resources, but next launch is small again with log entries:

10/05/2013 09:11:30 | INFO | 1 | LDLS4.AppModel | Initializing MainWindowModel.
2013-10-05 09:11:30.391 Logos[491:c07] Loaded window placement from preferences: Height=300|Left=438|State=Normal|Top=236|Width=400|WorkHeight=0|WorkLeft=0|WorkTop=0|WorkWidth=0
10/05/2013 09:11:30 | ERROR | 1 | NotificationsViewModel | Error wanted to read 8 bytes, but got 0
10/05/2013 09:11:30 | INFO | 1 | LDLS4.AppModel | Initializing PanelLinkingManager.
10/05/2013 09:11:30 | INFO | 1 | LDLS4.AppModel | Starting update manager.
2013-10-05 09:11:30.803 Logos[491:c07] Setting window placement: {438, 236, 400, 300} | frame: {{438, 342}, {400, 300}} | state: 0 | frame: {{438, 342}, {400, 300}}
Available screens:
- {{0, 74}, {1440, 804}}

Page 1 of 1 (4 items) | RSS