Page 1 of 1 (12 items)
This post has 11 Replies | 2 Followers

Posts 115
Tony Kissell | Forum Activity | Posted: Fri, Oct 18 2013 3:02 PM

Running Logos 5.2 Beta 1 (5.2.0.008) Mac version

When I have the Greek or Hebrew interlinear open on the KJV 1900 the interlinear intermittently  disappears from within the resource pain of the KJV. The interlinear button on the KJV resource is clicked (as shown in attached image) but there isn't an interlinear showing. I have tried resizing the resource window and "looking under" other resources to see if it has somehow moved.

If I have the "inline" option checked from within the "Display" drop down the inline version of the interlinear does show, but this isn't what I want. The only way i have been able to get the interlinear back is by closing the KJV resource and reopening it, at which time the interlinear reappears at the bottom of the KJV as I want it to.

This happens most often after I have visited the home page within Logos, but not every time and not only when i visit the Homepage.

I can go for days without it happening or it can happen every half an hour or so. It has only been happening within the last few weeks (that I have noticed)

Tony

6746.missing_interlinear.tiff

8233.Logos.log

Posts 115
Tony Kissell | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 18 2013 3:16 PM

Further to this I have discovered that choosing any other bible with an interlinear fails to open an interlinear within that resource window. Opening another bible on a new tab in the same resource window will produce an interlinear at the bottom of the window, but opening another KJV in a new tab will not produce an interlinear.

Posts 13417
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 18 2013 3:56 PM

There's a problem with your Logos installation which I haven't seen before. Your WordSenses file can't be opened. As that's required in the Reverse Interlinear, that could well be causing the problem.

Logos has also initiated a download and resource discovery, but that's handled by the indexer, so it's not clear what was happening there. It would be good if you could turn logging on permanently, and upload all the log files, including for the indexer.

Posts 5261
David Paul | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 18 2013 4:51 PM

I blame George.

ASROCK x570 Creator, AMD R9 3950x, HyperX 64gb 3600 RAM, Asus Strix RTX 2080 ti, 2tb m.2 Seagate Firecuda SSD (x2) ...and other mechano-digital happiness.

"The Unbelievable Work...believe it or not."

Posts 115
Tony Kissell | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 18 2013 4:56 PM

I did tick the show "Sense" option in the interlinear a few weeks ago, it may be causing the problem. When the interlinear does show the senses are there.

Logging: I have ticked the "Logging enabled"button numerous times  within the Logos Logging Utility but often when I check it has been in disabled again. Does this need to re-enabled every time there is a Logos programme update?

Posts 115
Tony Kissell | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 19 2013 3:01 AM

I have deleted the Logos5 application and the Logos folder and reinstalled, re-indexed and still the problem persists.

He is a copy of the latest logs.

5100.LogosLogs.tonykissell.20131019-224114.zip

Posts 13417
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 19 2013 3:28 AM

Tony Kissell:
I have deleted the Logos5 application and the Logos folder and reinstalled, re-indexed and still the problem persists.

I think I'm going to have to defer to the resident Mac experts, I'm sorry.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 21 2013 8:52 AM

Tony Kissell:
When I have the Greek or Hebrew interlinear open on the KJV 1900 the interlinear intermittently  disappears from within the resource pain of the KJV. The interlinear button on the KJV resource is clicked (as shown in attached image) but there isn't an interlinear showing.

I will pass along your logs to Development, hopefully they will be able to help you resolve this issue. 

Posts 115
Tony Kissell | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 21 2013 6:25 PM

Angela Murashov:

I will pass along your logs to Development, hopefully they will be able to help you resolve this issue. 

Very much appreciated

Posts 115
Tony Kissell | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 22 2013 5:36 PM

This problem is still present in the latest Beta release. (5.2 Beta 2 (5.2.0.0028))

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 23 2013 7:54 AM

Tony Kissell:
This problem is still present in the latest Beta release. (5.2 Beta 2 (5.2.0.0028))

There is an active case for this issue and once it is fixed this forum post will be updated. 

Posts 304
LogosEmployee
Martin Potter | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 17 2013 9:10 AM

This issue should be fixed in 5.2 SR-1.

Mac Developer
Faithlife

Page 1 of 1 (12 items) | RSS