REGRESSION: Scripture Reference Linking in Notes

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 1 Follower

Posts 378
Clint Cozier | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 22 2013 8:19 AM

I'm running Logos 5.2 SR-1 on a early 2013 13" MBP with 8 gig RAM and a 521 gig SSD. I think that references in user notes started to automatically link (just type in a biblical reference and the hyper link was generated automatically) a while back....one of the oft requested features needed on the Mac side to have feature parity with the PC app. That's not working for me right now....I type in a reference in a user note (Mark 1:1) and I need to manually create the link if I want to see the reference from a hyperlink in the note. Am I wrong about this working on the Mac client recently, and if not is it universally not working or am I a special case?

Thanks.

Clint

Posts 10819
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2013 10:37 AM

Dr. Clint Cozier:
Am I wrong about this working on the Mac client recently

It was working; then it was broke. In the 5.2 beta cycle it was fixed; now it is broken again.

If you can still edit your post, please prefix REGRESSION: to the title of the thread. That should get attention from Logos.

Posts 3187
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2013 11:41 AM

Thanks for reporting this. I'll submit a case. 

 

Posts 446
Jonathan Sine | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2013 11:42 AM

Dr. Clint Cozier:
That's not working for me right now...

I had this issue yesterday as well. I restarted Logos and it was working again. Still needs to be resolved.

Jonathan Sine

Pastor - Squamish Baptist Church

2 Cor. 4.6

Posts 10819
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2013 3:56 PM

Jonathan Sine:
I had this issue yesterday as well. I restarted Logos and it was working again.

Interesting. After reading this, I tried entering a Scripture reference in a note, and it linked automatically. I also had restarted Logos since my previous post in which this did not work.

Posts 378
Clint Cozier | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2013 4:41 PM

I've rebooted my system and restarted Logos. Still no automatic hyperlinking of Scripture references.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 25 2013 4:44 PM

Tommy Ball:
Thanks for reporting this. I'll submit a case. 

This issue should be fixed in 5.2 SR-2.

Page 1 of 1 (7 items) | RSS