Preparing your LIbrary all day with Verbum

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 2830
Don Awalt | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 29 2013 5:25 PM

On my second PC, my desktop, things have not gone so well installing a fresh Verbum. I am going on about 9 hours of "Preparing your library". The resources are all in the folder, I compared them with my laptop. I installed method 3 as I recall; running the install, signing on custom and saying not to download resources, then doing a SCAN of a resource folder to get them all. But it just continues to Prepare my Library.

Attached is the Indexer log file (the regular log file is virtually empty from the beginning, no updates for the last 3 hours or so). This indexer log has a lot of errors. What do I need to do to get past this?

Thanks!

3581.VerbumIndexer.zip

Posts 27469
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 30 2013 7:34 PM

Resource discovery completed at 19:17 after roughly 2.5 hrs, so it should now be indexing. The errors shouldn't affect the indexer (ignored) but they may affect links and thus point to some remedial work on the resources. Indexing may put out similar errors.

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Posts 13423
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sun, Dec 1 2013 1:11 AM

Don Awalt:
What do I need to do to get past this?

Personally, I'd kill Logos and the indexer processes, then just start Logos again. I've very occasionally had exactly the same problem, and simply restarting the app has been successful for me.

Posts 2830
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Sun, Dec 1 2013 2:51 AM

Thanks - that's what I did, it seems to be ok.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS