Stuck in an endless download loop

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Posted: Sun, Feb 2 2014 2:49 PM

In Logos 5.2 (stable, not beta), the updater wants to download the following file: https://secure.footprint.net/logos-resources/db_thematic-outlines/2013-09-24T20_14_08Z/2013-02-22T17_48_51Z.lbsevp

However, this file doesn't exist, which means every time I load Logos it tries again - which was very annoying.

The URL ought to be http://resources.logoscdn.com/db_thematic-outlines/2013-09-24T20_14_08Z/2013-02-22T17_48_51Z.lbsevp

Here's the indexer log: 0640.LogosIndexer.log 

Posts 9153
LogosEmployee

We haven't used the server for the first URL in over a month, so I'm not sure how your client got that URL.

I can't think of any way around this except for deleting the local database containing this URL, which (if memory serves) is UpdateManager\Updates.db.

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 4 2014 1:09 PM

Bradley Grainger (Logos):
I can't think of any way around this except for deleting the local database containing this URL, which (if memory serves) is UpdateManager\Updates.db.

Thanks, Bradley. This was on an installation of Logos I don't use very often, so I guess what happened is that the URL got added to the database, but then I didn't re-use Logos until after the URL became invalid.

In the end, I fixed it by deleting the errant row from the table.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS