How do I get the translated section back in the information Panel?

Page 1 of 1 (13 items)
This post has 12 Replies | 1 Follower

Posts 3
Matt Olmstead | Forum Activity | Posted: Thu, Sep 11 2014 7:23 PM

I was tinkering around with my settings for the Information Panel the other day. I found an option to not show the translated section and selected it. Of course, it removed the translated section as I thought it would. Now I cannot figure out how to get it back on there.

Can anyone help me get it back?

Posts 9552
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 11 2014 7:43 PM

Matt,

Welcome to the Logos User Forum.

Here's a screen shot of what to look for:

The translations section will only show up for Bibles for which Logos has provided a Reverse Interlinear, like the NIV, ESV, KJV1900, AV 1873, LEB, NKJV, NRSV, NASB95, and so on.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 3
Matt Olmstead | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 13 2014 3:44 PM

Thank you for the reply. I don't see that option. Here's a screen shot of what I see: (link)

I'm looking at BHS, ESV, NIV, NASB, et al. and the option doesn't show up in the info panel.

Ideas?

Posts 9552
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 13 2014 4:51 PM

Matt Olmstead:
Ideas?

Sorry, I have none.

If no one else can give the answer, I suggest you call or email Logos support. If you email, include the screenshot you linked to.

BTW: in the future if you need to do so, to attach a picture to your post use the paperclip icon on the compose message panel. The file must be in .jpg format.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 14 2014 6:34 AM

Matt Olmstead:

Ideas?

Matt & Mark,

I think I found the problem Smile

Bug on Logos for Mac where Settings -> Translation is missing,

  • So you cannot turn ON or OFF,
  • whatever state it was in, be it ON or OFF, that is it.

PS: Logos 5.2b SR-3

It is there for Logos for Windows, so you can turn ON or OFF.

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 3
Matt Olmstead | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 14 2014 5:53 PM

Yep, that must be it: a bug.

I'll contact support this week. Thanks, guys!

Posts 9552
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 14 2014 6:20 PM

Lim, thanks for figuring that one out.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 15 2014 5:14 AM

Smile

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 15 2014 10:36 AM

I've filed a case for this bug. We'll reply to this thread when a fix is implemented.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 1 2014 3:54 PM

This has been fixed in 5.2b SR-4.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 1 2014 10:15 PM

Dylan Rondeau:

This has been fixed in 5.2b SR-4.

Dylan + Angela,

There is an error in link to this thread from the Release note page https://wiki.logos.com/Logos_5.2b_SR-4 Thanks for the fix.

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 2 2014 7:31 AM

Thanks for letting us know LimJK. I will fix the link right now Smile

Posts 1150
Anthony H | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 2 2014 7:36 AM

Dylan Rondeau:

This has been fixed in 5.2b SR-4.

Yes

Page 1 of 1 (13 items) | RSS