L6 BUG: Search hit jumps to wrong place in resource that's set to larger font size and multi-column

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 19254
Rosie Perera | Forum Activity | Posted: Mon, Oct 27 2014 4:17 PM

If I click on a search hit in a resource that has previously been open with a larger than normal font size and multiple columns, often that search hit does not show up on the page I am sent to, but rather on the previous page.

Here's a screencast demonstrating the bug: http://www.screencast.com/t/YInoLWL6G 

Log file (I'd done a bunch of other stuff before this, replicated the bug a few times, tried some alternatives and finally came back and reproduced it one last time before closing Logos): 2425.Logos.log

And I've been able to reproduce it in another resource, so it's not resource specific: 

http://www.screencast.com/t/FcuJIJVqiwKL 

Posts 607
LogosEmployee
Alan Palmer (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 27 2014 4:25 PM

Thanks Rosie! I've created a case for this issue.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 3:24 PM

Alan Palmer (Faithlife):

Thanks Rosie! I've created a case for this issue.

This should be fixed in 6.0b beta 1.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 2:08 PM

Angela Murashov:

Alan Palmer (Faithlife):

Thanks Rosie! I've created a case for this issue.

This should be fixed in 6.0b beta 1.

6.0b is now available for stable users, including this fix.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS