Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 22
Ken | Forum Activity | Posted: Sat, Nov 1 2014 8:28 AM

The "Info" information seems to be wrong when selecting a word from the Bible text as shown in the image below. I selected "Jesus" and it came back with "them" in John 3:22.  This seems to have happened after I upgraded to Logos 6.

Screenshot 1

Most of the time it comes back with no information.

Screenshot 2

Posts 25769
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 1 2014 8:37 AM

Hi Ken

I have just tried to reproduce this and can't

But it does look similar (though not identical) to what was reported on the iPad platform at https://community.logos.com/forums/p/93376/648474.aspx#648474 

I wonder if this is also down to misalignment between the translation and the underpinning reverse interlinear.

Hopefully someone from the development team will be able to comment.

Can you check one thing?

If you tap the icon at the top right with the three vertical dots you will see an option for "Book Info" - near the bottom.

At the bottom you will see version information number and update date

Mine is

LLS:1.0.710

2014-10-21.

What do you have?

Graham

Posts 22
Ken | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 1 2014 9:29 AM

Hi Graham,

Thank you for your reply!

The info I have is the same as yours:

LLS:1.0.710

2014-10-21T18:29:23Z 

I may need to delete the app and reinstall it. After the upgrade my license did not recognize me and I could not access any chapters or verses.  Those issues are resolved but now there is this problem.

Posts 22
Ken | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 1 2014 12:34 PM

Yes

Good news... I deleted and reinstalled the Logos app and it is now working correctly. 

Posts 14
Matthew Dennison | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 3 2014 11:38 AM

I am still having the same issues in the KJV but everything is working as expected in NKJV

Posts 22
Ken | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 3 2014 1:25 PM

The ESV is working for me now but I too have the same issue as you with the KJV. Hopefully someone at Faithlife can shed some light on this. 

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 3 2014 2:04 PM

Ken:

The ESV is working for me now but I too have the same issue as you with the KJV. Hopefully someone at Faithlife can shed some light on this. 

Please see https://community.logos.com/forums/p/93376/648474.aspx#648474 - we're working on a fix.

Posts 22
Ken | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 3 2014 3:50 PM

Thanks for the info Kevin! 

Posts 996
LogosEmployee
Dave Dunkin (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 4 2014 8:50 AM

Word lookup is now fixed.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS