problem with the index file

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 0 Followers

Posts 34
Benny | Forum Activity | Posted: Sun, Nov 9 2014 11:39 AM

Hello, I have a problem with the index file. Have tried with "rebuild index" without success

7802.NewZip.zip

Posts 29359
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 9 2014 11:49 AM

You apparently don't have logging enabled. Please see : https://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 34
Posts 26595
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 9 2014 1:53 PM

Delete the corrupt file C:\Users\benny\AppData\Local\Logos\Data\ibv30who.bar\ResourceManager\logos\LLS_2_0_7_2002_10_16T00_47_33Z.mstidx, then hide Believer's Study Bible and restart Logos.

Finally, unhide the resource and restart Logos again. It should download the resource, replace the missing file and then it may index the resource.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 34
Benny | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 9 2014 11:38 PM

When I removed the file C:\Users\benny\AppData\Local\Logos\Data\ibv30who.bar\ResourceManager\logos\LLS_2_0_7_2002_10_16T00_47_33Z.mstidx, , I had not start Logos. so when I started the logos I could not find Believer's Study Bible.

Posts 34
Benny | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 10 2014 2:11 AM

Is there any other way to remove the book?

Posts 26595
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 10 2014 5:11 AM

Sorry

Remove blvstbib.lbxlls from C:\Users\benny\AppData\Local\Logos\Data\ibv30who.bar\ResourceManager\Resources. When you restart Logos the resource should be downloaded. If not then use the command update resources.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 34
Benny | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 10 2014 5:43 AM

I deleted the file and started Logos downloaded Believer's. But the index did not begin.

Benny

Posts 34
Benny | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 10 2014 9:15 AM

New Log 1602.LogosIndexerCrash.txt

Posts 26595
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 10 2014 1:22 PM

Indexing isn't performed unless the download is a different version of the resource.

The same error is now occurring on LLS:1.0.644. To find the name of that resource type LLS:1.0.644 into the Command box. If you want to handle that I suggest you first run a check of your Hard drive to see if there are any failed sectors.

If that is OK then hide the resource, close Logos and delete:

C:\Users\benny\AppData\Local\Logos\Data\ibv30who.bar\ResourceManager\logos\LLS_1_0_644_2008_07_21T22_24_14Z.mstidx

Restart Logos, unhide the resource and restart Logos again!

If Logos crashes after this I suggest you contact Technical Support.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 34
Benny | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 11 2014 12:22 AM

Thanks Dave.

Logos has indexed and works fine now.

//Benny

Page 1 of 1 (11 items) | RSS