BUG: adding highlighting style "breaks" selection

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 3 Followers

Posts 1281
toughski | Forum Activity | Posted: Tue, Nov 18 2014 8:11 PM

was adding a quote Label to the selection:

Here is what resulted:

notice the last "n" got unselected somehow. weird

Posts 29489
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 18 2014 8:30 PM

Can you reproduce this in other resources? So we can verify, which resource and section is this quote found?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 9482
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 18 2014 8:32 PM

I tried creating a quotes style, adding quotation marks before and after the selection and making the selected type become italicized, but no highlighting. It seems to work for me. I am using the latest beta version, but I doubt that accounts for my success.

BTW: this is a great highlight to have available. Never would have thought of it. Appreciated.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 1281
toughski | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 18 2014 8:54 PM

alabama24:

Can you reproduce this in other resources? So we can verify, which resource and section is this quote found?

no, this was the only occurrence. Link

I've been re-tagging all of my clippings to be able to search them better.

Posts 29489
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 18 2014 9:00 PM

Thanks Toughski. I either don't own the resource, or it is one of the ones I just deleted (I am troubleshooting something in beta). Hopefully someone else will be able to verify.

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 607
LogosEmployee
Alan Palmer (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 19 2014 9:59 AM

I was able to reproduce this and have filed a bug report. Thanks.

Posts 607
LogosEmployee
Alan Palmer (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 20 2014 1:55 PM

I have pushed a fix internally. It should be in the first beta for 6.0b.

Also, it's worth mentioning that this bug is only in the _display_ of the note. Rest assured that your note is properly attached to the full selection you made previously.

Posts 1281
toughski | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 20 2014 1:57 PM

thank you!

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 3:19 PM

Alan Palmer (Faithlife):
It should be in the first beta for 6.0b.

This is fixed in 6.0b Beta 1.

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 2:24 PM

Angela Murashov:

Alan Palmer (Faithlife):
It should be in the first beta for 6.0b.

This is fixed in 6.0b Beta 1.

6.0b is now shipping to stable users.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 5573
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 2:26 PM

Dylan Rondeau:
6.0b is now shipping to stable users.

Well.. it's shipping to users on the stable channel. As to how stable they are, just peruse these forums once in a while. Wink

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Page 1 of 1 (11 items) | RSS