Search

Search in sorted by
  • Re: Home screen links dead

    Wow! Changing the default browser worked. Thank you so much for all the replies.
    Posted to Logos 5 by David Brown on Wed, Sep 10 2014
  • Re: Home screen links dead

    Apologies for the seemingly long response time. I attempted to respond multiple times and received an error every time until the last.
    Posted to Logos 5 by David Brown on Wed, Sep 10 2014
  • Home screen links dead

    As the subject states, suddenly all the links on my home screen no longer work. I have not made any recent changes to my system, all has worked fine for the last several months until now. I am running an up-to-date Logos on a Win 7pro, 64 bit, Dell Optiplex 960, 2 Duo CPU E8400 @3.00GHz with 3GB ram. Everything else seems to be working fine in Logos
    Posted to Logos 5 by David Brown on Tue, Sep 9 2014
  • Systematic Theologies

    Is there not a way to automatically search owned systematic theologies without the further upgrade of the Lexham Survey of Theology? (Which I will certainly do when able) I just purchased the Bronze Base package and have now discovered that this feature is not included and it seems no search accesses any of my systematic theologies unless I specifically
    Posted to Logos 8 by David Brown on Mon, Sep 21 2020
  • Re: Systematic Theologies

    Thank you, everyone. Your comments and suggestions have been very helpful. I appreciate your taking the time to do so. Have a blessed day.
    Posted to Logos 8 by David Brown on Tue, Sep 22 2020
  • Re: Home screen links dead

    Thank you to everyone who has responded. My apologies for taking so long to respond, as I was at work. To answer the question asked, yes I did restart my computer, to no avail. I am attempting to attach the log files. I must admit I am lost when looking at them. All help is appreciated. I am off to teach Bible Study. 83445.Logos Log Files.zip Thank
    Posted to Logos 5 by David Brown on Wed, Sep 10 2014
  • Re: Home screen links dead

    Attempting to post once again. I have had two previous attempts fail. Yes I did restart the PC. Attached is the log file. Thanks and have a blessed evening. David
    Posted to Logos 5 by David Brown on Wed, Sep 10 2014
Page 1 of 1 (7 items) |