Search

Search in sorted by
  • Re: Help!

    Thanks for all the advice and help. I had to wipe hard drive and restore. Because my macbook is new I didn't have any problem. All windows files backed up and restored. Downloaded L4 and now it works great. Something in my macbook was causing problem...I could figure that out but couldn't tell what, except the last update of itunes...that's when L4
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Wed, Sep 15 2010
  • Re: Help!

    Also, regarding above posts... As the "preparing your library' thing goes on and on; how long does it take on average? Second, I see little to no activity on my router(lights not flicker much)...I thought maybe while it was 'preparing' it might be downloading?? thanks again rd
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Mon, Sep 13 2010
  • Re: Help!

    L4 has been "Preparing your Library" for many hours. I have 2 blue icons at top and no change in "calculating time" . The Logos Icon on the 'dock' changed to 'paper' with 'pencil & compass'...??? All this started after I downloaded beta 11, began to notice strange things...can't explain. I have feeling maybe some file left on system may be interfering
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Mon, Sep 13 2010
  • Re: Help!

    Okay, here are zip files. help greatly appreciated. robert 651366.Archive.zip
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Sun, Sep 12 2010
  • Help!

    Okay, after getting so frustrated with L4 (11)...it just stopped working period. I went ahead and deleted any and all files I could fine for L4 (mac). I downloaded L4 mac again. It signs in... Then starts the "Preparing your Library", which goes on for hours and nothing ever happens. Also, little blue icon at top says software is indexing library..
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Sun, Sep 12 2010
  • Re: Beta 11 stop working

    Tom, please excuse my ignorance but I don't think i have 'Libronix' on my macbook....do I ? rda
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Fri, Sep 10 2010
  • Re: Beta 11 stop working

    Okay, in a hurry and forgot. thanks I have the zip file on desktop so I hope this correct. 84357.Archive.zip
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Fri, Sep 10 2010
  • Beta 11 stop working

    after downloading beta 11, L4 starts to loads and will not go any farther. Little icon appears at top wanting to index...been there 24 hrs. now and nothing happening. I get the spinning loading , 'This may take a while"...but nothing ever happens. I hope my zip files can help. thanks rda file:///Users/robertadams/Desktop/Archive.zip
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Fri, Sep 10 2010
  • Notes

    I have searched for info about this but haven't found anything. When I right click on a scripture number (in bible) to add a note (like in L3) the box pops up. In the bottom right it says, "Add a note to "Numbers".....always. Should not this link to the text I'm trying to add note to? It always says "Add note to "Numbers", regardless of what book/scripture
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Tue, Aug 17 2010
  • Sentence Diagramming Tool

    Question I had purchased the sentence diagramming tool way back when in L3. Just recently had time to look over features in L4 and noticed I do not have the "tool". I do not have a "Scholar" edition. Will I...am I not able to have this 'tool' in L4 ?? thanks for answer rda
    Posted to General by Robert D. Adams on Fri, Jul 23 2010
  • Re: L4 A20 Crash each click/hoover of mouse

    Sir I learned much this past week from the posts several of you put up concerning my problem. First, I'm no software wizard but, I figured out what your post above meant. To make long story short, I loaded L4 on windows machine and removed all layouts and any other thing I could so that the visual filter would be blank (I guess ?). Went back to L4 A20
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Sat, May 22 2010
  • Re: L4 A20 Crash each click/hoover of mouse

    David I went to my windows machine and loaded L4 for windows. I deleted all layouts that I had created...made sure program settings were same as Mac. Went back to Mac laptop and loaded A20 and it worked...I quickly created a layout which worked. It looked like everything was going to work...then, the PINWHEEL...wouldn't stop. Had to force quick. I'm
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Fri, May 21 2010
  • Re: L4 A20 Crash each click/hoover of mouse

    Mike No, I don't use Crossover to run Logos. I use Mac. I use crossover (Wine) only on mac to use XP, Word, Excell, & One Note. Now, I do run a windows desk top with XP and run L4 for windows on it. My macbook pro is only few months old and so I simply bought L4 'Crossgrade engine since I didn't want any more resources at time. But since L4 A19, I haven
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Fri, May 21 2010
  • Re: L4 A20 Crash each click/hoover of mouse

    "Did you create this Visual Filter Document on Windows?"... I don't understand the 'windows' question...I'm using a Mac. I do use 'Crossover" so I can use 'XP' to run Word,excell,& One note. Could any of this be interfering? thanks
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Thu, May 20 2010
  • Re: L4 A20 Crash each click/hoover of mouse

    Don't know if I did this correct or not but here is a zipped file of the visual filter. 1031.VisualFilter.db.zip Thank you so much for taking a look at this.
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Thu, May 20 2010
  • L4 A20 Crash each click/hoover of mouse

    I've not been able to utilize any of the resources in A20. Each time I click a resource it will crash. Times when the mouse hovers over any item even with out a click of mouse, it will crash. I've read the forums and I see others who have similiar problems. Seems I read that Macbook may have something that conflicts with L4 A20 mac ?? Really can't get
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Thu, May 20 2010
  • L4 mac A20

    Looks good, but i get the pin wheel no matter what I do. rda 7002.Archive.zip
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Mon, May 17 2010
  • Re: L4 A19.1 Resources

    Posting this info in case some one can help. I can't open any books in Logos 1 for mac. What could be keeping software from opening books(resources) in both L4 A19.1 and L1 ? Help please! rda
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Wed, May 12 2010
  • L4 A19.1 Resources

    Okay, would someone please look at zip files and maybe tell me what's wrong? I tried everything I know to no avail. I have resources showing in finder but cannot load any when I click on them in Library or in any guide. I have the home page and everything showing in tools, files, but can't get any resources to open. 1374.Archive.zip thanks rda
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Wed, May 12 2010
  • Re: Logos4 A19

    Okay I did online search as how to erase mac hard drive clean and start over. Since my macbook is new and I only have L4 and small about of other that can be backed up on usb drive, I'm going to clean drive and re-install L4 and see what happens. Thankful I have L4 on windows desktop that so far has been stable. Looking forward to day when I can use
    Posted to Logos 4 by Robert D. Adams on Mon, May 10 2010
Page 5 of 6 (119 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > |