Search

Search in sorted by
  • Library Exclusions

    I have L5 & vyrso on my Samsung S4 and vyrso only on my TAB 2. Is there some way I can exclude the Perseus collection from showing up on the mobile? Being well over 1k of books I don't need these volumes to show up mobile.
    Posted to Old Android Forum (research only) by John Hopcraft on Wed, Jun 26 2013
  • Re: More Sync Problems

    I had similar sounding issue and the solution for now is to "clear" the "history". go to "tools", select "history". On the top right corner of that window you will see "clear". That wipes out the history. Then the sync worked for me.
    Posted to Logos 5 by John Hopcraft on Mon, Mar 4 2013
  • Re: Sync errors on latest L5

    Thanks!! Clearing the history allowed the sync to work. I'll assume there will be a bug fix for this someday.... Interestingly, this sync error didn't show up on my laptop, only on my desktop; hmmmm.....
    Posted to Logos 5 by John Hopcraft on Mon, Mar 4 2013
  • Re: Sync errors on latest L5

    Here's the logs 7380.Logos Log Files.zip This sync issue has been happening on this computer for quite a few days, so re-booting hasn't helped. "repair" in the CTRL panel hasn't helped. Hopefully these log files can help figuire out the issue.
    Posted to Logos 5 by John Hopcraft on Sun, Mar 3 2013
  • Sync errors on latest L5

    I have L5 ( upgrade from L4) installed on 64 bit Win 7, SSD "C drive & 1 tb data drive. I get the little yellow triangle "sync error, try again" Most of the log file folders I have found are empty or out dated; & I have enabled logging. (at least went through the process & got a indication that it was enabled.) Where can one get into the setup and establish
    Posted to Logos 5 by John Hopcraft on Sun, Mar 3 2013
  • Re: More Sync Problems

    I'm seeing sync problem also L5 on 64 bit win 7. There are no entries in the log files. When I re-try to sync the yellow triangle pops up in about a second. I tried re-booting. all else seems to work ok. Here's todays log: Program Version: 5.0b SR-1 (5.0.2.0727) Time: 2013-02-22 20:28:49 -06:00 (2013-02-23T02:28:49Z) Exception while syncing client:
    Posted to Logos 5 by John Hopcraft on Sat, Mar 2 2013
  • Re: Logos 4 is S L O O O O O O O O O O O O O O W ! ! !

    I had L4 on a old P4 running XP and never had any issues with slowness or indexing. I now have it on a i7 with win 7 and a SSD and it's still very quick. I wonder if your internet service provider or virus scanning is slowing down the syncing process
    Posted to Logos 4 by John Hopcraft on Fri, Aug 10 2012
  • Re: Anyone using an SSD to Run Logos 4 on a Windows Platform?

    I just got a new desktop with an SSD (64bit win 7, i7 processor 16gb RAM, 256 gb SSD Dual monitors) L4 runs just beautifully in this new system. The SSD has made a very worthwhile difference.
    Posted to Logos 4 by John Hopcraft on Tue, Jul 17 2012
  • L4 data location

    I have L4 running on duel monitors with Win 7. My "C" drive is a SSD and I'd like to keep all my data in my "D" drive (data storage) for ease of backup etc. Where / or how, can I tell L4 to keep all the data files in Drive "D"?
    Posted to Logos 4 by John Hopcraft on Mon, Jul 16 2012
Page 1 of 1 (9 items) |