Search

Search in sorted by
  • Re: Catalina (Mac OS 10.15) as of June 4, 2019

    You can try this. I was directed to this link. This latest stable release was announced at https://community.logos.com/forums/t/182564.aspx - you could try the download links there.
    Posted to Logos 8 by Joe Heng on Fri, Aug 23 2019
  • Re: Catalina (Mac OS 10.15) as of June 4, 2019

    Hi Tim, Do you know where I can download the latest Logos Beta. I can't launch Logos at all on Catalina. Thus I cannot set my Logos to update the beta version. Thanks
    Posted to Logos 8 by Joe Heng on Fri, Jul 12 2019
  • Re: Indexer stopped downloading - A16a

    Thanks for your reply. I have since move on to Beta 2. It is working great on both macbook.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Mon, Jul 26 2010
  • Re: Beta 1 is here

    Great to see Logos for Mac in Beta. I was expecting to see A28 after the update was installed. But was a pleasant surprise to see Beta 1. Excellent work dev team.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Wed, Jul 21 2010
  • A21 - Thank you to Dev Team

    Hi Dev Team, Thank you for pushing out A21. It is good stuff, especially the reverse interlinear. Can't wait to see the finished product. Joe
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Wed, Jun 2 2010
  • Re: Re-installation for Alpha 19.1 - Indexer crash and Library has no resources

    Hi, Thanks much for your help. I am back in "business".
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Sun, May 16 2010
  • Re-installation for Alpha 19.1 - Indexer crash and Library has no resources

    I reinstalled Logos 19.1. After the downloading the update 3 times (2.2 GB of data), the library still show no resources. The indexer runs briefly indicating that it is preparing the library but crashes immediately. I have attached the log. Need help urgently. Thanks. 7041.Logos4Indexer_2010-05-16-225214_joehengMB.crash.zip 7484.A19.1 Crash log.zip
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Sun, May 16 2010
  • Re: Indexer stopped downloading - A16a

    Hi, Thanks for your reply. The bug report is as attached above (in my initial post). I was following Tommy's instruction and was giving feedback to his respond. Is there a need to repost the log file after I have followed Tommy's instruction?
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Sat, Apr 3 2010
  • Re: Indexer stopped downloading - A16a

    Hi Tommy, Thanks for your reply. I connected to the bible college network. I have another mac. it connects to the same network and downloads the resources with no issue. I followed your instruction and deleted the two files as mentioned. It shows the indexer/download icon briefly and it disappears.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Apr 2 2010
  • Indexer stopped downloading - A16a

    Hi, I am trying to install Logos 4 Mac into another Macbook. I have installed A16a by downloading the file from Logos. When I open Logos 4, it shows the indexer on the menu bar. It shows that it is downloading 800 over MB of data. It will run for a short while, sometime showing progress of 1 to 2 % but sometime none and the indexer will disappear. I
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Wed, Mar 31 2010
  • Logos 4 fails to download new resource - A12

    Hi, I brought a copy of Pillar Commentary on Matthew. It downloads the new book when I run Logos 4 in Windows (running VMware). When I start up Logos 4 in Mac, it shows the little blue icon indicating that it has 200+ MB to download but as soon as the Logos 4 is launched, the blue icon disappeared. It did not download the new resource. I have attached
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Thu, Jan 28 2010
  • Re: Tyndale Commentary Download

    Hi, I would like to check what is the file name of the Tydnale Commentaries. My order has moved from Pre-Pub to my order, thus I assume that if I do License Sync I will be able to use the books once I am able to download it. I am in Australia so that CD may take a while to arrive. In the mean time I am hoping to be able to use some of the commentary
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Can Alpha 3 be used for new installation

    It is the same file that i used to install it on mine and it install fine.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Nov 13 2009
  • Re: Can Alpha 3 be used for new installation

    Thanks Donovan, I am running 10.6.2 Snow Leopard
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Nov 13 2009
  • Re: Greek Paradigm not showing Greek Words in Black - Learn to Read New Testament Greek

    Hi, Thanks Joe and the dev team. I can see that the Greek text is showing in the resource with Alpha 3. Continue the good work,
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Nov 13 2009
  • Crash report - Program hangs when trying to search for books in library

    Hi, I was trying to find a couple of books in my library (400 resources). The first two search display the books when i typed the name in the search bar in Library Pane. However, when i try to do the third search, the program just hang. I have to do a force quit. I have attached the log file.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Nov 13 2009
  • Re: Can Alpha 3 be used for new installation

    I have attached the installation error log.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Nov 13 2009
  • Can Alpha 3 be used for new installation

    Hi, I was trying to install the Logos Alpha 3 programme on another mac but it refused to install. It bounced on the dock for a while and then just disappear. I am wondering can I do a fresh installation with the new Alpha release or I need to install Alpha 1 first before update with the latest release? Would someone be able to help? Thanks.
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Fri, Nov 13 2009
  • Re: A 2 unable to install

    Has anyone encounter this problem in their installation process?
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Mon, Nov 9 2009
  • A 2 unable to install

    Hi, I have installed and ran the A2 successfully on one of the macbook at home. I was trying to install into another macbook running SL. Each time when I click on the Logos4 icon to install, it will appear briefly at the dock and then it disappears. I cannot find the application icon in my application folder. However, it creates a folder in the user
    Posted to Logos 4 by Joe Heng on Mon, Nov 9 2009
Page 1 of 2 (25 items) 1 2 Next > |