Search

Search in sorted by
  • Re: DIY Bible Study issues including links to Faithlife Study Bible errors

    Thanks for the well detailed feedback. I'm able to reproduce the problem and will work on a fix. -Seth
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Thu, Apr 6 2017
  • Web App Updates 4/3

    Shipped earlier today, but tooltips within resources should be much faster than they have been until now. Also shipped a fix for a bug which caused the selection text in notes to contain unnecessary ellipsis. Fixed issue in library menu, where changing your sort option caused the whole library menu to collapse. Fixed issue that was causing an ugly orange
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Mon, Apr 3 2017
  • Web App Updates 3/28

    Loading time for options in the resource context menu are now returned much quicker. Notes on selections of text within a bible reference will show associated reference instead of just the resource title. Fixed issue where scrolling within a non active resource didn't trigger panel linking. Fixed issue causing new note selection text to go away when
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Tue, Mar 28 2017
  • Re: Reference navigation window not working

    Reference navigation now works as expected. Let us know if there are any issues. Thanks, Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Tue, Mar 28 2017
  • Re: Read only reference text box in dictionary resources

    [quote user="eNiW71"] When using a dictionary resource like Merriam-Webster’s Collegiate Dictionary or Concise Oxford English Dictionary the reference text box that shows the current word is read only and can't be used for navigating to a specific word. Is this a bug or is it by purpose. Is there another way to navigate efficiency to specific words
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Tue, Mar 28 2017
  • Re: fails on latest chrome for mac

    [quote user="John Goodman"] anyone from faithlife able to look into this? anyone else with chrome for mac able to confirm? Thanks [/quote] Hey John, I've never seen this, and am not able to reproduce running the latest update of chrome. The experimental display uses webGL and i wonder if there is an issue with your GPU or some hardware configuration
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Thu, Feb 2 2017
  • Re: Web App not working...

    [quote user="Bill Cook"] Thanks - it is working now. It was working great yesterday. Any insight into the issue? It obviously wasn't the browser - I tried Chrome, IE, and Firefox and with Experimental Display on and off, and after logging in and out and in several times... [/quote] We were upgrading our backend library catalog data on our servers and
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Wed, Jan 25 2017
  • Re: Web App not working...

    [quote user="Bill Cook"] I can see my documents, but Library is empty and when I try a Bible ref. It says I don't own a Bible... [/quote] Hi Bill, The problem should be fixed. Sorry for the inconvenience. Thanks, Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Wed, Jan 25 2017
  • Re: Bibles in Web App Not Loading

    [quote user="David coyer"] I am having a similar issue except I just get the eternal spinner symbol; nothing ever loads. [/quote] Hey David, Could you let me know what browser, and OS you are using? Also if you were able to open the browser's console window, and send me any errors you might see. To open the console you can generally do one of the following
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Wed, Nov 2 2016
  • Re: Bibles in Web App Not Loading

    The problem should now be fixed for everyone. If you continue to have problems, please let us know. Thanks, -Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Mon, Oct 24 2016
  • Re: Bibles in Web App Not Loading

    Hey Will, It should be fixed now. There was an issue on one of our servers while your (online) index was being built, and things got into a funky state. Sorry for the inconvenience. -Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Thu, Oct 20 2016
  • Re: Bibles in Web App Not Loading

    [quote user="Will Cornell"] [quote user="Graham Criddle"]Are you a Logos Now subscriber?[/quote] Yes, I am! [/quote] Hey Will, We're looking into it now. -Seth
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Thu, Oct 20 2016
  • Re: resources jumping to first page

    Hey Dwayne, A fix for this issue has been deployed. Let me know if you still experience the problem. Thanks again for the feedback. It is much appreciated. Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Fri, Oct 7 2016
  • Re: Can only view resource on the left pane

    Thanks for the feedback. Could you provide more details? What browser are you using? And this is any resource, or a specific one? How long did you wait for it to finish loading? There are some technical details, which cause the different panes to sometimes have to reload a lot of the fonts, and some other metadata about the book, which on a bad connection
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Wed, Oct 5 2016
  • Re: resources jumping to first page

    I was able to reproduce the problem. It seems to only appear on the legacy display, and the legacy display is all that is enabled on IE11 and older. We will work on getting a fix out soon. Thanks, -Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Sun, Oct 2 2016
  • Experimental Display is now opt out on desktop platforms.

    Supported desktop browsers now have the Experimental Display on by default. It can be disabled by clicking "Disable Experimental Display" from the account menu. https://app.logos.com/?activeMenu=account . Please let us know of any issues you find. -Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Fri, Sep 30 2016
  • Re: resources jumping to first page

    [quote user="Dwayne Justice"] when having multiple resources open, if I click on a different tab the previous resource jumps to the first page of the resource. This happens on every tab if you click out of the tab to look at a different tab. Is there a fix for this? Thank you. [/quote] Thanks for the feedback Dwayne. Could you tell me what browser you
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Fri, Sep 30 2016
  • Re: Parallel Resources now available in web app.

    Thanks for reporting this. I'll investigate it. Seth
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Mon, Aug 29 2016
  • Re: Reference navigation window not working

    I'm able to reproduce this, and we will look into shortly. Thanks for letting us know! Seth Copeland
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Mon, Aug 22 2016
  • Re: Documents menu on app.logos.com

    Thanks for the feedback Sean. We'll investigate why the current reading doesn't open when clicking on the link. Also we should be providing more UI feedback to indicate that it is trying to load, and feedback when it fails to. For the problem in Edge, it is likely with how Edge handles iframes. If you went to documents.logos.com and logged in and came
    Posted to Logos 9 Web App by Seth Copeland on Thu, Aug 11 2016
Page 2 of 10 (195 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last » |