Search

Search in sorted by
  • Re: Can I safely uninstall Logos 4 Prerequisites after a successful install?

    Funny thing concerning this thread... I did that very thing the other day. Logos crashed and burned. Wouldn't even open. As soon as I reinstalled Prerequisites, Logos would run again. So the short answer to your question is... NO! Logos will not run without it! Trust me!
    Posted to Logos 4 by Christian on Thu, Apr 7 2011
  • Re: What's your benchmark?

    [quote user="Bob Schlessman"] [quote user="Jems"] May I suggest you take a look at http://downloadsoftwareuniverse.com/download.php?view.4332 as a better benching software,as it gives you a full reading. It is what I got my full set of numbers in an above post from. [/quote] I know from years of building and using computers that benchmark software can
    Posted to Logos 4 by Christian on Sat, Feb 26 2011
  • Re: What's your benchmark?

    [quote user="Bob Schlessman"] [quote user="Jems"]Hardware Tests (Score: 25) - Primary Partition Capacity: 112 GB - Drive Write Speed: 189 MB/s [/quote] Jems, I am surprised that you aren't gettting a better score than this with SSD's in RAID configuration. My score for the hard drive is 20 with just a run of the mill 500 GB Seagate drive. Along those
    Posted to Logos 4 by Christian on Thu, Feb 17 2011
  • Re: What's your benchmark?

    If I may make a suggestion to those who are thinking about buying hardware to making Logos run better- Before you buy anything, check your computer. 1. Open up the resource monitor (control alt delete). If you have Vista or 7, click on the "performance" tab. Identify the two meters-CPU Usage and Memory 2. Now, open up Logos, and watch to see what happens
    Posted to Logos 4 by Christian on Thu, Feb 17 2011
  • Re: What's your benchmark?

    Larry Yeah, I am quite impressed with the SSD's in Raid. While the read and write times are nice, what REALLY amps this system, are the seek times, less than 1 millisecond usually. Also, on larger files, the read-write times rocket. I think the threshold is 128k- When I bench my HD with ATTO Disk Benchmark, I get these speeds transfering 128K at doubling
    Posted to Logos 4 by Christian on Tue, Feb 15 2011
  • Re: What's your benchmark?

    NovaBench Score: 1409 2/14/2011 8:06:41 PM Microsoft Windows 7 Home Premium Intel Core i7 940 2.93GHz @ 3703 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 280 6136 MB System RAM (Score: 162) - RAM Speed: 8701 MB/s CPU Tests (Score: 775) - Floating Point Operations/Second: 210045096 - Integer Operations/Second: 883027296 - MD5 Hashes Generated/Second: 1210954
    Posted to Logos 4 by Christian on Mon, Feb 14 2011
  • Re: Logos and Notecards

    So what you are saying....in a very nice way is... If I wasn't such a lazy but I could have found the information on the website myself! (Thanks for getting me the info!)
    Posted to Logos 4 by Christian on Mon, Feb 1 2010
  • Logos and Notecards

    Anyone know if you can make vocab cards from logos 4? I know you could in 3. Any help would be appreciated.
    Posted to Logos 4 by Christian on Mon, Feb 1 2010
  • Re: Can't load SESB 3.0 on Logos 4

    No problem! Though I do find it hilarious that I basically have to reload logos 3 in order to make logos 4 pick up the license.
    Posted to Logos 4 by Christian on Sun, Jan 31 2010
  • Re: Can't load SESB 3.0 on Logos 4

    Paid upgrade to the 4 scholars gold... then paid more to upgrade to platinum. Actually, it took it a little while, but it found it and loaded fine. I wonder if I caught the system while it was doing maintenance or backup work?!
    Posted to Logos 4 by Christian on Sat, Jan 30 2010
  • Re: Can't load SESB 3.0 on Logos 4

    Is it immediate, or do I have to give the servers time to update between 3 and 4 on their end.
    Posted to Logos 4 by Christian on Sat, Jan 30 2010
  • Re: Can't load SESB 3.0 on Logos 4

    Thanks. I have it loaded as if it is Libronix... but it for some reason, I can't get it to come up in 4. I let the licenses sync, I shut it down. I shut down 4. I even typed in the sync command in hopes that it would force it. Nada! arghhhh.
    Posted to Logos 4 by Christian on Sat, Jan 30 2010
  • Can't load SESB 3.0 on Logos 4

    Ok. So I am all excited because my new SESB 3.0 came and I finally get to use the Hebrew and Greek Ap. in Logos. Lo and behold, it is a Libronix based product and I cannot get 4 to recognize it for the life of me Anyone know of a solution or work around?
    Posted to Logos 4 by Christian on Sat, Jan 30 2010
  • Re: Suggestion: Put Report Typo at Top of List

    Cod? That is hilarious! Guess that answers what kind of fish this is.
    Posted to Logos 4 by Christian on Sat, Jan 9 2010
  • A comment and a Question

    Comment: I see a lot of frustration with Logos 4. I can understand it as I am just now able to load it onto my computer after 3 days of waiting (computer blue-screened first time, then I got an indexer error). I was quite frustrated for a while. However, This IS a brand new search engine. Over the next few weeks and months, I imagine Logos will work
    Posted to Logos 4 by Christian on Thu, Nov 5 2009
  • Re: Indexing has encountered a problem

    I too am having the same problem. It was running fine and then I bluescreened. Now, nothing. I have 169 GB free, so I don't think it is a hard drive problem!
    Posted to Logos 4 by Christian on Mon, Nov 2 2009
Page 2 of 2 (36 items) < Previous 1 2 |