A15 Indexing?

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 2 Followers

Posts 1586
John Kight | Forum Activity | Posted: Wed, Mar 10 2010 10:03 AM

My A15 has been indexing for hours...anyone else having this problem?

The index calculator has been all over the place 20hrs, 5hrs, 1hr, 30min, and then back to 3hrs...

For book reviews and more visit sojotheo.com 

Posts 1539
Terry Poperszky | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 10 2010 10:07 AM

John Kight:

My A15 has been indexing for hours...anyone else having this problem?

The index calculator has been all over the place 20hrs, 5hrs, 1hr, 30min, and then back to 3hrs...

The index calculator is un-reliable. A15 didn't kick an index off for me, but the last time I ran one it took 4 hours.

 

 

Posts 505
Michael Kares | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 10 2010 10:11 AM

You can open the indexer.log to see what the indexer is doing (or if it is stuck somewhere)

Posts 1586
John Kight | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 10 2010 10:12 AM

Yeah i figured that the Index Calculator was off. still not sure why its indexing i didnt get any new resources?? Huh?

Thanks Terry

For book reviews and more visit sojotheo.com 

Posts 2
Steve Janz | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 16 2010 2:11 PM

having the same problem... my computer was on for over 7 hours yesterday and didn't finish the indexing - and on all day today and still chugging away. not sure what's happening. where/how do i open the indexer.log?

Posts 455
David Buckham | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 16 2010 3:43 PM

My A15 downloaded the day it was release but just last night decided it needed to index. I thought that was weird. I don't remember how long it took, but I did leave my laptop on all night just to make sure.

all about Christ,

David

all about Christ,

David Buckham

http://thinkspurlove.blogspot.com

 

 

Posts 235
Stephen Ashton | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 16 2010 4:29 PM

I downloaded A15 on the release date too. Yet this Saturday the Indexer fired up and ran for 2 hrs 10 mins. I've no idea why it needed to reindex at that point!? I guess this is what running Alpha software is about ... Smile

Read FAQ and Guide for Reporting Bugs.

13" Macbook • 2GHz • 2GB RAM • OS 10.6.6 • 160GB Hard Drive

Posts 128
Doug Dunbar | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 16 2010 5:28 PM

Same thing here as Stephen.  Not sure what changed between the release date and Saturday, but that seemed to be the day to re-index.  Mine took about 3-4 hours.  Not sure, went to bed and let 'er run.

Posts 13
Dustin Bennett | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 16 2010 11:10 PM

Same issue here.  Had to finally close it out due to my MBP running loud and hot after 3 hours.  I'm running a 2.8ghz 4gb so i know it's not a machine issue.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS