Page 4 of 4 (67 items) < Previous 1 2 3 4
This post has 66 Replies | 9 Followers

Posts 68
vandevsr | Forum Activity | Replied: Sun, Jul 10 2011 10:45 AM

Mark Kamper:

won't work on my tablet. installs fine, loads up fine, i can sign into my account fine. but when i select a resource it goes to a screen with the resource name in upper left and the android "i'm working on it" symbol but then the screen goes black and it goes back to the library screen and says innitializing.

i've got a cheep android tablet 

I have an Archos 7 Home Tablet v2, rooted with Android 2.2 with the same symptoms running this app.

Posts 2
T. Ann Reed | Forum Activity | Replied: Sun, Jul 10 2011 5:32 PM

My nextbook 3 does the same thing. 

Posts 46
Cheez | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 12 2011 9:38 PM

Just installed on my Samsung Galaxy S2. Worked excellently so far. Looking forward to more features. Keep it up!

Posts 669
Michael Lyman | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 13 2011 7:48 PM
When can we expect the next update? Thanks!
Posts 3
Scott Guntle | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 1 2011 5:16 PM

I get parsing error when I try to install it. I found two different versions of Logos. I can't get around this parsing error, but not with Logos only but with many other programs. I have the latest version of my os which is v. 2.0. Thanks for any help you great people can give.

Scott

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 1 2011 5:39 PM

Scott,

in my limited experience, getting a parsing error usually means that the app is not supported on your OS...and 2.0 is very old....can you update?

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 3
Scott Guntle | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 1 2011 7:02 PM

Robert,

Thank you for your help.

Page 4 of 4 (67 items) < Previous 1 2 3 4 | RSS