[unresolved] BUG: Most Recent Layout - Local (MAC)

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 0 Followers

Posts 28291
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Posted: Thu, Apr 16 2015 12:03 PM

I have reported this at various times since late L4 or early L5... There is a bug where "at startup open to most recent layout - local" doesn't work... and opens to another installations layout instead. If I remember correctly, the issue has been elusive to devs, so I bring it back up again. I opened up my desktop installation (which rarely gets used at this point) and it opened to the layout I just used on my MacBook Pro. The first two screen shots are from my desktop... the third (forthcoming) is from my MacBook. Logging was NOT enabled on my desktop, so I closed it, turned on logging and reopened. I don't know if the logs will be of any use. FYI - My MacBook is "up to date," my desktop was running 6.1 sr-1. 

Here is my MacBook Pro Layout:

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 3170
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 17 2015 1:35 PM

I found the old case for this problem I think. Can you grab a set of logs the next time it happens and post them? Do you have multiple machines all using the same start up setting or do other machines have a different setting?

 

Posts 28291
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 17 2015 2:21 PM

Tommy Ball:
Do you have multiple machines all using the same start up setting or do other machines have a different setting?

I have three machines, but really only use one. My iMac was getting long in the tooth so I bought a Mac Mini to replace it. If I had an office, I would use the desktop more often... but I normally just use my laptop. Logging was enabled on the iMac and MacBook Pro, but not on the mini... I did check for logs, but there weren't any so I enabled logging. If it happens again, I will grab logs.

As for the settings... Is that a local setting, or does that preference sync? 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 25660
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 30 2015 6:12 PM

Bump - a24

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 3170
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, May 1 2015 9:00 AM

Dave Hooton:

Bump - a24

I think a24 is focused on his ailing his machine. . . 

 

Posts 28291
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, May 1 2015 10:00 AM

Tommy Ball:
I think a24 is focused on his ailing his machine. . . 

Thanks for your concern. Stick out tongue I think I have everything back up and running. Yes

I normally keep logging enabled, but the computer I created this thread for was newish and I forgot to enable logging. If it happens again I should be able to provide those logs. The issue has always been random for me and other than this incident, I haven't noticed the issue in a while.

OSX & iOS | Logs |  Install

Page 1 of 1 (6 items) | RSS