Annoying bug: Library menu doesn't line up

Page 1 of 1 (12 items)
This post has 11 Replies | 0 Followers

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Posted: Fri, Jun 17 2011 1:30 AM | Locked

I'm sorry for being pedantic, but this has been annoying me for ages, and I need to get it off my chest!

 

Posts 1666
SteveF | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 7:07 AM | Locked

Agreed. I see the same thing as DAve.

 

Regards, SteveF

Posts 12160
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 11:31 AM | Locked

Maybe we need to give Logos' developers more info to let them reperform the bug.

My library menu does line up, but I'm not on Beta; I use the current stable version under Win 7 (32 Bit) at a 1280*800 resolution, which is the max my Acer Extensa will support.

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 19333
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 11:39 AM | Locked

I'm on the beta, and mine does line up, however I do see a slight imperfection to the left of where Mark's misalignment happens, if I zoom way in:

Mark, I wonder if it matters what screen resolution you're running at? I'm at 1920 x 1200.

Posts 5632
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 11:39 AM | Locked

I have the beta and it's fine for me.  I'm using XP, could it be a Win7 problem?  or the video driver?

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 11:53 AM | Locked

Rosie Perera:
Mark, I wonder if it matters what screen resolution you're running at? I'm at 1920 x 1200.

I'm at 1920x1080.

Posts 19333
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 11:55 AM | Locked

Mark Barnes:

Rosie Perera:
Mark, I wonder if it matters what screen resolution you're running at? I'm at 1920 x 1200.

I'm at 1920x1080.

If you change the resolution does the problem still occur? Just wondering if there's a driver- or resolution-specific bug.

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 12:05 PM | Locked

Rosie Perera:
If you change the resolution does the problem still occur? Just wondering if there's a driver- or resolution-specific bug.

I have two video cards (one ATI, one nVidia), so it's not a driver issue. And it occurs at every screen resolution, too.

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 17 2011 1:23 PM | Locked

 

Mark Barnes:
I'm sorry for being pedantic

Not to worry, I can sympathize.  That would drive me crazy too.

Rosie Perera:
mine does line up, however I do see a slight imperfection to the left of where Mark's misalignment happens

This is what I'm seeing also.  I've tested it on the latest internal Beta update, the current shipping Beta (4.3 B8) and the stable version of the program and have not seen the same thing you're seeing Mark.

Todd Phillips:
I'm using XP, could it be a Win7 problem?

I've got Windows 7 and that's what NewbieMick has stated he is on as well, so that's shouldn't be the problem.

I'll report it to Development with all the details in this thread so far and let you know if they need any further information to track down the issue.

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 27 2011 8:51 AM | Locked

Follow up question from Development:

Are you running high DPI?

Posts 19333
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 27 2011 9:24 AM | Locked

Tonya J Ross:
Are you running high DPI?

I'm not Mark, but he already said "I'm at 1920x1080" which would probably qualify as high DPI (dots per inch) on most monitors, though of course it depends on how many inches his screen size is.

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 27 2011 10:01 AM | Locked

Tonya J Ross:
Are you running high DPI?

No, but I have program scaling set to 90% - after checking, it's fine at other percentages.

Page 1 of 1 (12 items) | RSS