Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 164
David Lee | Forum Activity | Posted: Wed, Aug 22 2012 9:17 AM

Footnotes are not displayed on some pages.

Some other pages display footnotes.

 I did not change the setting between these two pages.

Posts 21914
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 22 2012 9:34 AM

Hi David

It seems to be related to the amount of "white space" between the last of the text and the bottom of the window.

I experimented using a floating window and got the results below:

For the second picture I just moved the bottom of the window down a little (so extending the amount of space). This allowed extra lines of text to appear and the footnotes to disappear.

So, speculating, L4 is generating the amount of text that will fit within the window and ignoring the requirement to add footnotes. If footnotes fit, everything is ok, if not, they are not seen.

It's not a resource-specific issue - I can see the same thing with the NRSV (for example).

Looks like a bug to me

Graham

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 28 2012 2:20 PM

I will create a case for this issue.  Thanks!

Posts 576
LogosEmployee
Alan Palmer (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 29 2012 9:28 AM

Thanks for reporting this. A fix has been submitted and should be in an upcoming release.

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 6 2012 6:48 PM

The fix for this issue is included in 4.6 SR-1.

Posts 21914
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 6 2012 10:52 PM

Thanks

Page 1 of 1 (6 items) | RSS