Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 0 Followers

Posts 176
Rob | Forum Activity | Posted: Sat, Dec 20 2014 2:12 AM

Unit 1: Gospels: Chronology, Canonicity and Text, the Gospel of Mark

This section appears to have a corrupted video file in my library- it freezes for about 15 seconds before picking up mid-sentence.

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 20 2014 5:05 AM

Mine is bad too. It's not Internet, I waited until it had downloaded completely and tried again, with no change.

Mine freezes at about 5 seconds, audio comes back at 41 seconds, video syncs at 45 seconds. Windows 7 x64. 

I also exited Verbum, went into the WebCache folder, grabbed the now downloaded file, renamed to mpg extension, and played it outside of Logos/Verbum. Windows Media Player showed the same characteristics.

Then I exited Verbum, deleted the file from WebCache, ran Verbum and tried again - same thing.

I have been playing other Mobile Ed files without problems, so I know my computer is ok.

So it's a corrupted file on the server I suspect.

Posts 37
Josh Burdick | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 22 2014 10:49 AM

Don and Rob,

We've identified the problem and have corrected the corrupted video file. We plan to push out an update to the resource today to fix the problem. Sorry for the inconvenience and thanks for letting us know about the issue!

UPDATE (2:00PST on 12.22.2014): We have now shipped the fix to the resource and the videos should work properly now. If you still experience the problem with the file try clearing the WebCache folder or delete your downloaded media and re-download. The change will take a bit longer to push out to mobile devices but should work as expected by the end of the day tomorrow (12.23.2014).

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 22 2014 11:00 AM

Thanks Josh! That was fast!!!!

Posts 584
Pam Larson | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 22 2014 12:26 PM

I'm having trouble trying to join this group. It just says "Your request has been sent." It's been a month now. I can't get to the group to download the reading notes document.

Posts 55
LogosEmployee
Miles Custis | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 22 2014 6:18 PM

Pam Larson:

I'm having trouble trying to join this group. It just says "Your request has been sent." It's been a month now. I can't get to the group to download the reading notes document.

Looks like I accidentally created the group as a "Private" group. I've changed it to be an "Open" group now and accepted any outstanding requests to join.

Posts 584
Pam Larson | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 22 2014 6:21 PM

Thanks Miles!

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 23 2014 3:32 AM

Josh Burdick:

Don and Rob,

We've identified the problem and have corrected the corrupted video file. We plan to push out an update to the resource today to fix the problem. Sorry for the inconvenience and thanks for letting us know about the issue!

UPDATE (2:00PST on 12.22.2014): We have now shipped the fix to the resource and the videos should work properly now. If you still experience the problem with the file try clearing the WebCache folder or delete your downloaded media and re-download. The change will take a bit longer to push out to mobile devices but should work as expected by the end of the day tomorrow (12.23.2014).

I just got the download of the NT312 video, and it works great now! Thanks!

Page 1 of 1 (8 items) | RSS