My logos 8 screen is active but the screen is all white

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 2 Followers

Posts 38
David Walsh | Forum Activity | Posted: Sat, Sep 21 2019 1:38 AM

Is anyone experiencing the same problem? Logos 8 loads, and the cursor shows the screen as being active, i.e. highlighting various hypertext. However, the screen is completely white. I have removed the software and re loaded, but to no avail, help please!

Posts 25774
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2019 2:31 AM

What platform are you running on - Windows or Mac?

What version of the OS?

Posts 38
David Walsh | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2019 5:42 AM

Hi Graham, I am using a surface pro 4 with windows 10. I have run a check and am being told all the drivers are up to date. The latest update was the 17th of this month when the problems appear to have started. 

Posts 25774
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2019 7:52 AM

Hi David

https://community.logos.com/forums/t/184983.aspx is talking about a similar issue. You may want to try some of the things suggested there 

Graham

Posts 38
David Walsh | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 22 2019 8:03 AM

Thanks bro, tried what was related but disnt work for me, but really appreciate the effort 😁❤

Posts 27860
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 22 2019 7:45 PM

Try switching from Tablet mode to Desktop

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Posts 1
Rocky Giglio | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2021 4:56 PM

same issue for me. Did you ever get this resolved? Just got a new computer, loaded logos, let it update, closed it, relaunched and still nothing loads. Help!

Posts 27860
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, May 16 2021 3:52 PM

Welcome Rocky,

If your issue is with Logos 9, please start a new thread in the Logos 9 forum where it will receive more attention. Also state whether Mac or PC

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Page 1 of 1 (8 items) | RSS