Problem with Files Added to Logos 8

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 2 Followers

Posts 182
Gerald Rodgers | Forum Activity | Posted: Wed, Aug 26 2020 6:02 AM

Hi folks

Have just noticed that all of my PBB's now have a yellow triangle saying "no file found" in the Library Information Page between Add File and build book. Can anyone suggest how this has come about as it looks as if all my PBB files have become unlinked in my Logos library as I not only added the files but also uploaded them as well. I'm at a loss to know what has happened here and why. This is something new in my experience of using logos and because my many files are unlinked I'm going to have to go through each one and add them to my library again. Thanks for any help you can offer.

Gerald 

Posts 30222
Forum MVP
MJ. Smith | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 29 2020 9:48 PM

bump 2

Orthodox Bishop Hilarion Alfeyev: "To be a theologian means to have experience of a personal encounter with God through prayer and worship."

Posts 570
Kevin | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 29 2020 11:51 PM

It would show this if you have moved the docx that the PBB is built from. This happened to me when I changed the display name format(iirc) in Calibre (where I stored the documents), and it renamed all my folders.

It should not affect the current PBB in Logos, but if you wish to rebuild it, you will have to relocate the file for each PBB, or put the documents back to where they were.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS