Web App erroring out on Safari

Page 1 of 1 (15 items)
This post has 14 Replies | 3 Followers

Posts 8
Kevin | Forum Activity | Posted: Sat, Oct 2 2021 4:38 AM

Getting this message:

Thanks!

Posts 8
Kevin | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 2 2021 4:48 AM

Doesn't appear that my snip was picked up here in my post, so replying with the error text:


Safari can't open the page. The error is: "The operation couldn't be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)" (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)

Thanks.

Posts 21
LogosEmployee
Kamira Rea | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 5 2021 5:46 PM

Thanks for your report. Unfortunately I am unable to reproduce the issue. Can you provide more details like the version of Safari you're using and the platform and OS version you're on. Is it site wide or is there a specific page or action that triggers the error. If site wide are you launching to a layout or the homepage. 

 

Posts 300
Sean McIntyre | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 9 2021 1:09 AM

Kamira Rea:

Thanks for your report. Unfortunately I am unable to reproduce the issue. Can you provide more details like the version of Safari you're using and the platform and OS version you're on. Is it site wide or is there a specific page or action that triggers the error. If site wide are you launching to a layout or the homepage. 

 

I haven't been able to use the web app on Safrai for over a year and have to switch to chrome if I'm using it. It goes into a redirect loop and won't open. It does this whether or not I am signed in.

I've shared a screen recording here: https://drive.google.com/file/d/1zuueNaIjdetDd-eUSVeX4kwrKrGYMGxR/view?usp=sharing

Safari Version 15.0 (16612.1.29.41.4, 16612)

Posts 5915
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 9 2021 1:33 AM

Hi Sean

thereby hangs a tail...

Try typing 

app.logos.com

into the URL

tootle pip

Mike

How to get logs and post them. (now tagging post-apocalyptic fiction as current affairs)

Posts 300
Sean McIntyre | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 9 2021 1:38 AM

Mike Binks:

Hi Sean

thereby hangs a tail...

It works for me, but in your screen recording it is trying to open... https://app.logos.com

Try just going to app.logos.com

I have tried multiple variants. Your suggestion would just default to http which would then be redirected to https by the server anyway. I accessed the site using the button on the logos website to ensure that I was following the route preferred by faithlife themselves. Whatever you enter it has to be directed to auth.faithlife.com to check the login anyway

Posts 5915
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 9 2021 1:50 AM

It is certainly odd.

Sean McIntyre:
I have tried multiple variants. Your suggestion would just default to http which would then be redirected to https by the server anyway. I accessed the site using the button on the logos website to ensure that I was following the route preferred by faithlife themselves. Whatever you enter it has to be directed to auth.faithlife.com to check the login anyway

If I type app.logos.com into Safari on my iMac it opens this URL

https://app.logos.com/books/LLS%3ANWDCTTH2NDED/headwords/Wesleyan%20Quadrilateral

If I type it on my iPhone it opens

https://app.logos.com/books/LLS%3AANGLNIV2011/references/bible%2Bniv.66?homePage=true&linkSetId=A&tile=left&zzls=2eMKcTcOMwr0KwoMwFAXDoHfCucOgJg3CtsOgwpDDjToVw5QOOhRKB39uazAmw6lNFErDiMK7N8OdwrodPsOOOR52JCvCtALCnsKlYHrChcKyMMKmw5TDq8OawqvDiQLCv8O7wohuVsO9worDgMKBDVovwpZVVcKbwpzCisKyw6luXXnCrcOrwqZjwoRPJFQjWjbCiEFicjwrwrLDuyHDjyHChcO3wobDtAHDrsOBCcO5eyHDscKaXXQpw5TDksKiwrtMw5EKCCHDtcOQwo9Ow6zCscOjaMODwr%2FCoSHCoUnCuMKYwrMQHsOhC8K1wqY9Vw%3D%3D

If I type it on my iPad it opens

https://app.logos.com/books/LLS%3AANGLNIV2011/references/Romans%201?linkSetId=A&tile=left&zzls=2eMKcTcKMQQvCgjAYwobDv8OLB8K7CcOTLMKqw51EOgRqwpAewoLDqMKww7QrwofCusOZNsKFwpDDvcO3w5bCqcKOw6%2FDg8OzwrwLw4zCqMKNUBJYFMOAw4glw7bDiTjCpmoYwrhsDMKww6vDosKhbSUfEBjDkMK7UsKdwqFZVsKSOEnCi8OqUsKlwqc8LyrCqsOxwoEaZcKNwobCnsKVTw1ZwoXCkXcicljCkV1Iw7bDsRYCeE3CqMOfw4AWwrDCosO%2Fw55pw7Fswq3Dp8K9wpBdwonDtsOYeMKWw7g9asKhwrTCsF5dOxcsw4BrK2YfWD3DocOfw4tPw5s4d3MfX3ZCwqQ%3D 

who'd of guessed it?

There does seem to be quite a bit of advice on the web for dealing with the 'more than 20 redirections' message.

tootle pip

Mike

How to get logs and post them. (now tagging post-apocalyptic fiction as current affairs)

Posts 300
Sean McIntyre | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 9 2021 2:10 AM

Sure, workarounds but this shouldn't happen and so is a bug that needs reporting

Posts 8
Kevin | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 9 2021 5:56 AM

And just like that, mine is back to working again. Sean, hope yours fixes at some point in a similar fashion. Take care all, and thank you for the replies.

Posts 399
LogosEmployee

Sean McIntyre:

I haven't been able to use the web app on Safrai for over a year

...

this shouldn't happen and so is a bug that needs reporting

Absolutely, and thank you for that.

The curious thing here is that we don't see any errors on our end for this issue, which makes me wonder if something is wrong with the data Safari has cached for you. Could you try using a Private Window in Safari, and see if you get the same behavior? If it works in Private Window, but not in normal windows, I'd suggest clearing your cached data -- go to Preferences -> Privacy -> Manage website data -> filter to faithlife.com, faithlifecdn.com, logos.com, and logoscdn.com, and remove the data for these sites.

Posts 274
Stephan Thelen | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 11 2022 12:41 PM


I want to work in the Web App, but Only Circle appears. Restart safari. I restart the login in Logos, but nothing helps.

Posts 5082
Mattillo | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 11 2022 12:59 PM

Happened to me on chrome today as well

Posts 1
Bobby King | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 11 2022 1:08 PM

I'm currently dealing with same problem on Chrome. It was working for me around 11:45 CST and then, when I refreshed, none of my resources would load.

Posts 274
Stephan Thelen | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 11 2022 1:25 PM

I try it with Firefox but the same problem. I seems tobe a problem with the faithlife server. 

Posts 21
LogosEmployee
Kamira Rea | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 11 2022 6:01 PM

Thanks for your reports, this issue has been fixed.  

Page 1 of 1 (15 items) | RSS