Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 3
J Bentley | Forum Activity | Posted: Wed, Dec 9 2020 5:17 PM

Greetings and hope you all are doing well!

Odd occurrence I have not seen with other software installs.

Win10 Laptop is on our work Domain

User@OurDomain.com is in the "Administrators" Group on this laptop = should have full access

Yet, when logged in as the User and Right-Click the Install to "Run as Administrator"...Logos
pop-up states the User does not have sufficient Privileges'.

Then I tried installing when logged in as Administrator@OurDomain.com = no issues, install completed

So I thought great!, just copy that shortcut to the user Desktop...but no luck, same popup.

If the software needs a valid account to operate, why does it seem so picky about installing?

Is there a work-around for the Install?

Just use the Web App and don't worry about installing?

Are there any downsides to using the Web App? (Offline Access)

Any thoughts or help is appreciated

Posts 19205
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2020 5:43 PM

Welcome Big Smile

Logos is designed for individual user installation of application and associated files (default destination is %LOCALAPPDATA%). Logos Help Center (LHC) has a number of support articles, including:

Keep Smiling Smile

Posts 3
J Bentley | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2020 6:49 PM

Thanks @KeepSmiling

I was searching on "Run as Administrator" and not "...does not have sufficient privileges".

I will give those suggested links a try in the morning

Bless You!

Posts 26595
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2020 7:11 PM

J Bentley:
If the software needs a valid account to operate, why does it seem so picky about installing?

If your  %UserProfile% is on a server this will be problematic for your User@OurDomain.com i.e. it needs to be on your local drive at C:\Users\username. If it is local, it seems that your User domain account doesn't allow installation, even if you run as Admin

J Bentley:
So I thought great!, just copy that shortcut to the user Desktop...but no luck, same popup.

Try creating a local shortcut from  ...\Logos\Logos.exe

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 24639
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2020 11:18 PM

J Bentley:
Are there any downsides to using the Web App? (Offline Access)

A lot of functionality in the desktop app is not currently available in the web app

Posts 3
J Bentley | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 11 2020 2:02 PM

The fix was to:

Copy the contents from: AppData\Local\Logos (under the Administrator, where it installed successfully)

To: the same location, but under the User

Thank you all for help and suggestions, issue resolved!

Page 1 of 1 (6 items) | RSS