Logos 6.0b Beta 1 (6.0.2.0017) now available

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 0 Followers

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Posted: Wed, Dec 3 2014 3:08 PM

6.0b Beta 1 (6.0.2.0017) is available for testing.

Users who are running Logos 6 can update automatically by entering the set update channel to beta command. Users running 5.2b cannot update to the 6.0b Beta at this time.

Release Notes

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 17
Scott Chambers | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 5 2014 8:13 AM

The beta downloaded but when it starts to install it says that installation failed.

Posts 4745
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 5 2014 9:54 AM

Scott Chambers:

The beta downloaded but when it starts to install it says that installation failed.

Agh the joys of being a Beta Tester  :-)

Hi Scott

Have a look through the post at the top of the Forum 'Ten Tips for Beta Testers'

It will give you some guidance on reporting problems.

Although your logs will show which OS you are using and probably the type of machine it is helpful to include these in the initial message so that those with the relevant equipment/expertise can focus in on your problem and offer you some help.

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 5 2014 12:24 PM

Are there plans to address the event search problem(s) in this thread in 6.0b?

Will 6.0b have an updated version of Chromium over 6.0a? Wondering if we will see further improvements in font display - 6.0a was a nice improvement.

And has anyone at Logos/Faithlife seen the problems with reading plans reported here - any chance this is being addressed?

Thanks!

Posts 17
Scott Chambers | Forum Activity | Replied: Sun, Dec 7 2014 3:13 PM

I am running windows 8.1 64 bit on a Dell with a 3Ghz dual core Pentium with 4 GB of ram and 512 MB Video card.

Program Version: 6.0a (6.0.1.0032)
Time: 2014-12-04 16:58:39 -05:00 (2014-12-04T21:58:39Z)
Error building request (POST https://prefsapi.logos.com/v2/prefs/sync/up).
System.Net.WebException: The remote name could not be resolved: 'prefsapi.logos.com'
   at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream(TransportContext& context)
   at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream()
   at Libronix.Utility.Net.WebServiceRequestBase`1.GetResponse(IWorkState workState)

Posts 9241
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Sun, Dec 7 2014 3:27 PM

Scott,

I'm not sure why you are posting here on the beta forum. You seem to be running the release version (6.0a). This is the 6.0b beta forum.

If this isn't a beta issue, please re-post on the regular Logos 6 forum.

We'd want to know what you were trying to do when this error occurred.

We'd want to see full log files.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 28478
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Dec 7 2014 3:40 PM

Mark Smith:
I'm not sure why you are posting here on the beta forum.

He was trying to download the beta. 

It would be best to create your own thread and explain the issue clearly. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 17
Scott Chambers | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 8 2014 8:51 AM

Posting in the beta because the issue is with downloading 6.0b Beta 1. The install fails every time and the error log above is for this issue.

Posts 9241
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 8 2014 9:24 AM

Scott Chambers:
The install fails every time and the error log above is for this issue.

All I can discern from the above (and that isn't much) is that the installer is not finding a file it thinks should be somewhere on one of Logos' servers. I wonder if your antivirus program might be blocking access? Turning off your AV software while attempting to install would eliminate that possibility. Otherwise someone from Logos will probably have to give you help.

You should normally have some other log files that might help. An Installer log file and a Setup log file are normally generated. Do you have these?

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 9241
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 8 2014 9:25 AM

alabama24:
He was trying to download the beta. 

Sorry. I totally missed Scott's original posting. Embarrassed

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 25827
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 9 2014 12:39 AM

Scott Chambers:

Posting in the beta because the issue is with downloading 6.0b Beta 1. The install fails every time and the error log above is for this issue.

The error log is partial and relates to a sync error. Please upload the compressed log files folder after an attempt to install

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (11 items) | RSS