Crash: 4.1 beta 4. Homescreen

Page 1 of 1 (16 items)
This post has 15 Replies | 1 Follower

Posts 687
Jon | Forum Activity | Posted: Tue, Aug 3 2010 8:15 PM | Locked

I was experiencing similar issues to those discussed in this thread: http://community.logos.com/forums/t/20832.aspx with none of the online content appearing on the homepage, and a 500 server error in the log from the url which processes all the online content addresses.

In the process of a) following the instructions there, clearing the cache in all my browsers b) loading http://www.logos.com/rdf/?file=columns-4.0〈=en in a browser to see what it was and c) installing beta 4,

L4 now crashes every time the homepage loads (opens to blank layout with no problem).

08076.Logos4Crash.txt

Posts 25660
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 3 2010 9:38 PM | Locked

Jon

Did you update to Beta 4 from Beta 3 or 4.0d, or did you perform a fresh installation? Will it work if you load a saved layout?

You can try to delete the contents of the folder at  C:\Users\Jon\AppData\Local\Logos4\Data\g5tskrmb.b3z\HomePage

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 687
Jon | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 3 2010 9:42 PM | Locked

Thanks Dave, deleting the contents of that folder fixed the crash. Now back to the original issue of not displaying the online content Smile

Posts 8608
TCBlack | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 6:53 AM | Locked

Jon:
Now back to the original issue of not displaying the online content
Did reclearing the cache fix it?

Truth Is Still Truth Even if You Don't Believe It

Check the Wiki

Warning: Sarcasm is my love language. I may inadvertently express my love to you.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 8:11 AM | Locked

Jon ~  I am glad you were able to workaround the problem. We have an open case on the exception in your crash log and developers are working on a fix for these particular crashes.

Posts 3861
Forum MVP
Friedrich | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 9:01 AM | Locked

I am having the same issues: no online content or access, crashing on start up

6443.Logos4Crash.txt

I like Apples.  Especially Honeycrisp.

Posts 3861
Forum MVP
Friedrich | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 9:04 AM | Locked

Jon:
Thanks Dave, deleting the contents of that folder fixed the crash. Now back to the original issue of not displaying the online content Smile

same for me, now.

I like Apples.  Especially Honeycrisp.

Posts 3861
Forum MVP
Friedrich | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 9:09 AM | Locked

Thomas Black:

Jon:
Now back to the original issue of not displaying the online content
Did reclearing the cache fix it?

did not do a thing to change online content.

I like Apples.  Especially Honeycrisp.

Posts 8221
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 9:39 AM | Locked

There is a bug in 4.1 Beta 4 that will crash the application the second (or subsequent) time you open the Home Page in a single day. As a workaround, you can disable the home page from opening at startup. This bug will be fixed in the next beta.

Posts 3861
Forum MVP
Friedrich | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 9:43 AM | Locked

Bradley Grainger:

There is a bug in 4.1 Beta 4 that will crash the application the second (or subsequent) time you open the Home Page in a single day. As a workaround, you can disable the home page from opening at startup. This bug will be fixed in the next beta.

 

 

i assume the online connectivity is related to that, then?

I like Apples.  Especially Honeycrisp.

Posts 408
Ken Shawver | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 10:31 AM | Locked

Bradley, any ETA on when this will be fixed with the next Beta?

In Christ,

Ken

Dell Studio 1555; 15.6 True Life LCD; Intel Core 2 Duo T6600 2.20 GHz, 2M Cache, 800 MHz FSB ; 500GB 5400 HDD; 8GB RAM, Win 10, Chrome 70

http://wiki.logos.com/

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 10:40 AM | Locked

Bradley Grainger:
There is a bug in 4.1 Beta 4 that will crash the application the second (or subsequent) time you open the Home Page in a single day

Interesting!

I read this and HAD to do it!

Yes...it crashed. Big Smile

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 596
LaRosa Johnson | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 11:13 AM | Locked

just as a note, for anyone experiencing this problem, this is how you can still get Logos to load if you have your home screen enabled (like myself)

http://wiki.logos.com/Logos_Not_Starting

Urban Scholar - http://urban-scholar.com 
Christ-centered Hip-Hop - http://www.sphereofhiphop.com

Posts 8221
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 1:54 PM | Locked

Kenneth Shawver:

Bradley, any ETA on when this will be fixed with the next Beta?

We plan to release a fix for this issue today.

Posts 408
Ken Shawver | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 2:00 PM | Locked

Bradley Grainger:
We plan to release a fix for this issue today.

As always you folks are totally awesome!!!!! Big Smile

In Christ,

Ken

Dell Studio 1555; 15.6 True Life LCD; Intel Core 2 Duo T6600 2.20 GHz, 2M Cache, 800 MHz FSB ; 500GB 5400 HDD; 8GB RAM, Win 10, Chrome 70

http://wiki.logos.com/

Posts 8221
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 4 2010 2:53 PM | Locked

Note that Amazon Simple Storage Service (S3) is currently experiencing errors (http://status.aws.amazon.com/); this is affecting our ability to publish a new build.

Page 1 of 1 (16 items) | RSS